Overslaan en naar de inhoud gaan

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP: info@zytholoog.be OF0478 59 24 56

Bier-tasting

  • 2,5U
  • 1 tot 300
  • Prijs op aanvraag

Tijdens een voorstelling wordt het proeven van bier uit de doeken gedaan. De theorie wordt uiteraard uitvoerig proefondervindelijk getest. Tussen het proeven van de verschillende bieren laat ik ee­­n aantal aspecten van de bierwereld aan bod komen. De nadruk bij deze interactieve tastings ligt bij het proeven van bier.

On the road 

De zytholoog ...

  • Bij u thuis voor familie of vrienden
  • Op kantoor voor collega's of klanten 
  • Bij uw vereniging 

Wat kan u verwachten?

Op deze sessie wordt eerst een beeld geschetst van het ontstaan van bier, er wordt stilgestaan bij de verschillende Belgische bierstijlen en productieprocessen en aansluitend daarop worden er ook verschillende stijlen blind geproefd en professioneel becommentarieerd men leert er in principe een bier proeven en beoordelen.

De bieren worden altijd in degustatieglazen van een +- 15 cl tot 20 cl geserveerd. Ik breng zelf een selectie van 5 bieren per persoon mee die verschillende bierstijlen vertegenwoordigen. Ongeveer een 15 cl per persoon wordt voorzien, het blijft immers leren proeven en genieten van onze mooie bieren.

De duur van dergelijke degustatie is ongeveer een twee tot twee en een half uur. De bieren worden gekoeld meegebracht alsook breng ik de degustatieglazen mee om alles in te degusteren.

Alles mag vuil terug meegegeven worden met mij, geen afwas voor jullie !

Een degustatiefiche wordt voorzien en ik breng ook wat stokbrood mee om de smaakpapillen op te frissen. Tevens worden de basis ingrediënten die gebruikt worden in het brouwproces meegebracht.

Meer info, prijsaanvraag
of beschikbaarheid checken?

conquered by | © 2019