Overslaan en naar de inhoud gaan

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP: info@zytholoog.be OF0478 59 24 56

Biertasting

  • 2,5U
  • 1 tot 300
  • Prijs op aanvraag

We starten met een voorstelling rond het proeven van bier. Uiteraard testen we de theorie uitvoerig in de praktijk. Tussen het proeven van de verschillende bieren door, verneem je interessante weetjes over de uitgebreide wereld van bier. De nadruk van dit event ligt op het degusteren van bier.

 

 

On the road 

Breng jouw zytholoog…

… tot bij jouw thuis met familie en vrienden

… op kantoor voor collega’s of klanten

… in jouw vereniging

 

 

 

Wat kan u verwachten?

We schetsen hoe bier is ontstaan en staan stil bij de verschillende Belgische bierstijlen en productieprocessen. Aansluitend proeven we verschillende biertjes blind. Je krijgt professionele commentaar en leert hoe je het best een bier kan proeven en beoordelen.

De bieren serveren we in degustatieglazen van 15cl tot 20cl. We leveren een selectie van 5 bieren per persoon, die de verschillende bierstijlen vertegenwoordigen. We voorzien zo’n 15cl per persoon. Proeven, degusteren, bijleren en vooral genieten!

Je krijgt een degustatiefiche en we brengen ook wat broodproduct mee om de smaakpapillen op te frissen. Uniek en origineel is dat we je laten kennis maken met de basisingrediënten die in het brouwproces zijn gebruikt.

De degustatie duurt 2 tot 2,5 uur. De biertjes brengen we gekoeld mee, ook de degustatieglazen worden tot bij jou gebracht. We nemen deze vuil terug mee, geen vervelende vaat voor jullie!

Meer info, prijsaanvraag
of beschikbaarheid checken?

conquered by | © 2020