home | projecten | over Kurt | referenties | contact
site in English?

Kurt Gunst op FacebookKurt Gunst op TwitterKurt Gunst op InstagramKurt Gunst op LinkedInStuur een email naar Kurt Gunst
 

 
   
 

Projecten

       

bier-tasting [at home]

bier-pairing

bier-consult

bier-tour

Tijdens een voorstelling wordt het proeven van bier uit de doeken gedaan. De theorie wordt uiteraard uitvoerig proefondervinderlijk getest. Tussen het proeven van de verschillende bieren laat ik een aantal aspecten van de bierwereld aan bod komen. De nadruk bij deze interactieve tastings ligt bij het proeven van bier.

Een tasting is perfect mogelijk op verplaatsing, ik breng alle benodigdheden mee. Dit kan zowel bij u thuis met vrienden of familie, op kantoor met collega’s of voor klanten, bij de vereniging,… op een door u gekozen plaats. Of er kan ook gezorgd worden voor een speciale locatie in een regio naar keuze.

Wilt u verdere info ? Klik hier.
 

Het complementaire karakter van bier en eten is een van mijn stokpaardjes.
Tijdens gespecialiseerde tastings of tijdens een meergangendiner worden bieren gecombineerd met producten, kaas, hapjes of heuse gerechten. Op die manier wil ik aantonen dat bier en gerecht elkaar perfect aanvullen en zelfs kunnen versterken!
 
Door constant een vinger aan de pols te houden in de bierwereld en door mijn ervaring als biersommelier kan ik u adviseren in uw bierkeuzes. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het samenstellen van een gespecialiseerde bierkaart of het combineren van bieren bij een specifiek menu.

 
Tijdens een (halve) daguitstap trekken we door een stukje van het bierlandschap. Ik neem u mee langs speciale brouwerijtjes en idyllische café’s in Vlaanderen of Noord-Frankrijk. Dit kan eventueel gecombineerd worden met interessante landschappelijke of historische plekken.
Zo is er bijvoorbeeld een unieke samenwerking met het huis van 40-45. Het museum geeft een waarheidsgetrouwe weergave van de levensomstandigheden tijdens WO II.

Meer info

       

bier-cruise

bier brouwen

bier op maat

 

 
Tijdens een heerlijke cruise midden de polders tussen Nieuwpoort en Diksmuide ontdekt u de finesse van het bierproeven. Uiteraard hoort daar een passend menuutje bij, inclusief heerlijke met bier bereide gerechten.
Deze cruise wordt georganiseerd in samenspraak met Rederij Seastar.

Meer info

Het geheim van hobby-brouwen wordt uit de doeken gedaan tijdens een meerdaagse workshop. Op die manier komen alle facetten van het productieproces aan bod, vanuit de brouwketel tot in uw glas. Alles is te combineren met bier! Uw specifieke wens of eigen idee kan verwerkt worden in een activiteit rond bier. Bier kan een grote meerwaarde bieden op uw receptie, beurs of evenement.

Ook een teambuilding activiteit kan perfect uitgewerkt worden met bier als rode draad.

 
       

Vragen? Reservaties? Contacteer mij.

 

 
 

Deel deze pagina:

 
Kurt Gunst | Zandvoordestraat 128 8400 Oostende | info@zytholoog.be | 0478 59 24 56
@10 webdesign